Fachiri Evenimente | Spectacole Foc


FACHIRI EVENIMENTE | SPECTACOLE JONGLERII FOC

Fachirii specializati de la Lions Show – Fire Champions va ofera un show artistic extraordinar de jonglerii cu foc, creat special pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra.
O creatie artistica absolut fascinanta, un moment artistic de exceptie, plin de senzatii si trairi extreme. Focul aprinde spiritele, uneste fortele si incanta privirile. Flacarile uimitoare creaza o atmosfera memorabila pentru cei prezenti, fie ca vorbim de o petrecere privata / corporate, o nunta, o aniversare sau un show artistic in club, restaurant sau aer liber.
Conceptul exploziv suplineste cu maiestrie coregrafiile exceptionale de show-dance si elementele pirotehnice, dandu-le spectatorilor senzatia ca se afla intr-un alt univers… plin de magie si sensuri mistice. Evantaiele cu foc, tortele in flacari, lanturile cu fire poi, sabiile si momentele extraordinare de fire breath (sufla foc) si fire spit (scuipa flacari) fac din acest program artistic unul extrem de complex si fascinant. Un moment artistic incendiar care ii va soca si fascina in egala masura pe cei prezenti prin precizia manipularii focului si prin scenariul de exceptie ce se va derula sub privirile lor. Fachirii specializati de la Lions Show – Fire Champions vor pune in scena pentru dumneavoastra un adevarat spectacol al flacarilor, presarat cu multa fantezie artistica si elemente pirotehnice senzationale. Combinand o gama variata de elemente pirotehnice, ce au un efect senzational asupra privitorilor, cu scenarii si coregrafii exceptionale de show-dance, fachirii de la Lions Show - Fire Champions vor pune in scena o adevarata capodopera artistica. Focul a fascinat oamenii dintotdeauna prin sensurile sale mistice si prin fanteziile magice. Se stie ca focul este un simbol al purificarii, un tribut adus celor care il invoca... focul fascineaza privirile, uneste fortele si atinge spiritele oamenilor. O legenda spune ca ritualul dansului cu flacarile va indeparta fortele malefice si va purifica drumul oamenilor, luminandu-le calea vietii si aprinzand pasiunea...
Programul artistic cu foc include elementele pirotehnice: Fire Fans (Evantaie cu Foc), Fire Torches (Torte cu Foc), Fire Staff (Bara 2 capete cu Foc), Fire Sword (Sabie cu Foc), Fire Pois (Lanturi cu Foc), Fire Stage Lamp (Lampa Scena cu Flacara) plus momentele impresionante de Fire Breath (Sufla Foc), Fire Spit (Scuipa Flacari) si Fire Swallow (Inghititor Flacari). Elementele pirotehnice sunt specializate pentru acest tip de prestatii, de cea mai buna calitate (UK) si perfect sigure. De asemenea costumele si toată recuzita sunt confectionate din materiale speciale, ce asigura atat siguranta performeri-lor, cat si pe cea a spectatorilor. Programul artistic va fi pus in scena de fachirii specializati de la Lions Show – Fire Champions in componenta de 2, 3, 4 sau 6 fachiri. La cerere, fachirii pot participa la evenimente si cu reprezentatii de animatie / hostess - primire cu foc etc.
Pentru mai multe detalii vizitati si web-site-ul oficial www.fachiri.ro | www.trupa-dans.ro | www.dansatoare-nunta.ro Pentru a primi o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati!

Postări populare