Personaje Povesti

organizare evenimente, organizari evenimente, organizare nunta, organizari nunti, organizare petrecere, organizare petreceri, gold events, artisti evenimente, artisti nunta, programe artistice, program artistic, moment artistic, momente artistice, artist eveniment, artist nunta, artisti nunti, dansatori nunta, dansatori nunti, dansatoare evenimente, dansatoare nunta, dansatore nunti, dansatori evenimente, dansatori, dansatoare, fachiri, acrobati, magicieni, artisti stand up comedy


 PERSONAJE EVENIMENTE

Performerii specializati de la Fantasy Sensation va pun la dispozitie cea mai variata gama de costumatii artistice din Romania! Incepand de la Statui Vii, Animatori Picioroange, Personaje de Poveste, Living Table, Mascote, Mos Craciun, Craciunite si Bufoni Regali pana la show-uri complexe cu Contorsionisti, Light Robots, Clovni, Imblanzitori Animale si Actori - Cascadori, Fantasy Sensation Entertainment va ofera un portofoliu artistic extrem de variat si impresionant.
Cand vine vorba de imaginatie, stil si arta, Fantasy Sensation este alegerea perfecta!
Conceptul Fantasy Sensation consta in crearea unei atmosfere de basm, dandu-le invitatilor senzatia ca se afla intr-un univers fabulos… plin de magie si sensuri mistice.
Aparitiile spectaculoase ale personajelor ii vor soca si fascina in egala masura pe cei prezenti prin costumatiile deosebit de complexe puse in valoare de performeri autentici cu o vasta experienta artistica.
Fantasy Sensation pune in scena un adevarat spectacol al culorilor, al emotiilor, al povestilor si al basmelor, creand pentru invitatii dumneavoastra o lume magica plina de fantezie artistica.
Stoicismul statuilor vii, dexteritatea animatorilor pe picioroange, flexibilitatea contorsionistilor, magia lui Mos Craciun si a Craciunitelor, umorul debordant al clovnilor si al bufonilor regali, fascinantele personaje de poveste si simpaticele mascote fac din acest serviciu artistic alegerea ideala pentru orice tip de eveniment.
Rezervarea acestui serviciu artistic deosebit pentru organizarea oricarui tip de eveniment va garanteaza un efect senzational asupra privitorilor si o atmosfera absolut memorabila.
Fie ca organizati o petrecere privata sau corporate, o nunta, un botez, o petrecere de Craciun sau o aniversare, fie ca sunteti organizatorul unui eveniment public de anvergura, un festival sau un carnaval stradal, Fantasy Sensation Entertainment va sta la dispozitie pentru crearea unor reprezentatii artistice incredibile!
Lasati-va purtati pe aripile imaginatiei si oferiti-le invitatilor dumneavoastra o experienta artistica remarcabila cu echipa Fantasy Sensation Entertainment!
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. | +40729-041-040

Postări populare